JOGUINES SOLIDÀRIES



Durant el 1r trimestre, des de la matèria de Tecnologia, els alumnes de 3r ESO D han recollit i arranjat joguines que gent del barri i de l’institut havia donat per a aquest projecte organitzat per la Fundació Pardinyes. Després aquestes van ser embolicades per alumnes de 3r i les van portar al Centre Cívic de Pardinyes per a que fossin part de les joguines que van ser entregades pels Reis d’Orient a nens i nens del barri la nit del 5 de gener. Juntament amb les joguines, alumnes de 3r i 4rt vam fer una donació de llibres de contes que van acompanyar a cadascun dels regals que es van entregar aquella nit.


Durant les vacances de Nadal, alguns alumnes també vam anar al Centre Cívic per acabar de preparar els regals i va venir TV3 per informar del projecte que estàvem fent.


El 5 de gener al matí alguns alumnes de 3r vam organitzar al Centre Cívic els regals que entregarien els Reis d’Orient. A la tarda vam organitzar la sala on es faria l’entrega de regals, vam decorar les carrosses que es van fer servir a la cavalcada, i ens vam vestir i maquillar per ser patges dels Reis Mags de l’Orient. Primer vam ajudar als Reis a fer l’entrega de les joguines solidàries i després els vam acompanyar a les carrosses durant el recorregut de la cavalcada que va acabar a l’església de Sant Salvador.

Marta Jiménez, Paula Barco, Marc Benabarre, Anaïs Freixes i Sara Álvarez.



Comentaris